Öğrenci̇leri̇n Sergi̇si̇ Ankarada Açıldı

Spread the love

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN ESERLERİNİN YER ALDIĞI SERGİ, ANKARA CER MODERN’DE AÇILDI.

Öğrenci̇leri̇n Sergi̇si̇ Ankarada Açıldı
Yayınlama: 18.05.2024
A+
A-
Spread the love

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen ve lisans öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergi, Ankara Cer Modern’de açıldı.

“Bozulma” olgusunun tüm hızıyla dünyanın gündeminde yer aldığı günümüz dünyasında, çağdaş sanat da, bu olguların temsil edilebilme yollarını sorguluyor. Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim ve Heykel Bölümü’nde lisans öğrenimlerine devam eden genç sanatçılar, sergide bozulma olgusunu; “Parça Beden”, “Konuşan Nesneler” ve “Çevre-Manzara-Mekan” gibi üç temel eksende irdeliyor. Genç sanatçılar, gerek kişisel dünyalarına yaptıkları dahili yolculuklarla, gerekse dış dünyaya yönelik gözlemleriyle çok yönlü bir bakış açısı sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.