Nevşehi̇rde Sağanak Sele Neden Oldu, Tarım Arazi̇leri̇ Sular Altında Kaldı

Spread the love

NEVŞEHİR MERKEZ İLÇEYE BAĞLI KAYMAKLI KASABASINDA, ŞİDDETLİ YAĞIŞLARIN ARDINDAN MEYDANA GELEN SELDEN DOLAYI NEVŞEHİR NİĞDE YOLU KISA SÜRELİ TRAFİĞE KAPANIRKEN, TARIM ARAZİLERİ DE SULAR ALTINDA KALDI.

Nevşehi̇rde Sağanak Sele Neden Oldu, Tarım Arazi̇leri̇ Sular Altında Kaldı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabasında, şiddetli yağışların ardından meydana gelen selden dolayı Nevşehir Niğde yolu kısa süreli trafiğe kapanırken, tarım arazileri de sular altında kaldı.

Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen selden dolayı yol trafiğe kapatıldı. Yolda çok sayıda araç mahsur kaldı. Sel sebebiyle yol üzerinde bulunan bazı dükkanları da sel suları bastı.

Kaymaklı beldesinde aniden bastıran ve etkili olan sağanak yağışlar sele neden oldu. Sel dolayısıyla Nevşehir Niğde karayolu geçici süre ile trafiğe kapatıldı. Sel sularının vurduğu bir tır yan yatarken, sel sularının gücüne dayanamayan bazı yollarda göçükler meydana geldi. Çarşı merkezinde bazı iş yerlerini su bastı.

Kaymaklı ile birlikte Ürgüp ilçesine Mazı ve Güneyce köylerinde de sel etkili oldu. Ekili alanlar sular altında kaldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.