Nevşehi̇r Beledi̇yesi̇ Şehi̇r Ti̇yatroları Eki̇bi̇nden Müjde

Spread the love

NEVŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI GENÇLİK KULÜBÜ ÜYELERİ, 25 AĞUSTOS AKŞAMI NEVŞEHİR KALESİ İÇERİSİNDE ‘GENÇLİK KULÜBÜ SKEÇLER’ ADLI PROGRAMDA SAHNEYE ÇIKACAK.

Nevşehi̇r Beledi̇yesi̇ Şehi̇r Ti̇yatroları Eki̇bi̇nden Müjde
Yayınlama: 15.08.2023
A+
A-
Spread the love

Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Gençlik Kulübü üyeleri, 25 Ağustos akşamı Nevşehir Kalesi içerisinde ‘Gençlik Kulübü Skeçler’ adlı programda sahneye çıkacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan çocuk ve gençler için düzenlenen Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu sona erdi. 8-20 yaş arası dileyen herkesin ücretsiz olarak katılabildiği kursta katılımcılara Eğitmen Seza Derme tarafından ses nefes egzersizleri, rol çalışmaları, oyunculuk ve drama etkinlikleri konularında eğitim verildi.

2 ay süren kursu başarıyla tamamlayan gençler, Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Gençlik Kulübü çatısı altında ilk kez sahneye çıkacaklar. 25 Ağustos akşamı saat 19.00’da Nevşehir Kalesi içerisinde gerçekleştirilecek olan programda birbirinden eğlenceli skeçleri sahneleyecek olan gençler burada yeteneklerini sergileyecek. Programa dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.