Nazi̇lli̇ Beledi̇yesi̇ Vatandaşların Talepleri̇ni̇ Yeri̇ne Geti̇ri̇yor

Spread the love

NAZİLLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ UZUN ZAMANDIR TALEPTE BULUNULAN VE BELİRLİ BİR YOLU BULUNMAYAN TOPRAK SİTE YOLUNA PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI.

Nazi̇lli̇ Beledi̇yesi̇ Vatandaşların Talepleri̇ni̇ Yeri̇ne Geti̇ri̇yor
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-
Spread the love

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü uzun zamandır talepte bulunulan ve belirli bir yolu bulunmayan toprak site yoluna parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.

Nazilli Belediyesi yeni oluşturulan yerleşim alanlarında yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Mahalle 1865 sokak Mastaura Life sitesine giden araç ve yaya yolu Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekip tarafından açılarak parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı. Yaklaşık 1600 metre karelik kilitli parke taşı döşemesi yapılacak olan yol ile vatandaşlar kışın çamurdan yazında tozdan kurtulmuş olacak. Açılan yeni yol aynı zamanda kanal yolu ile de bağlantı sağlayacak.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin mahallelerde kaldırım, yol açma ve yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “ Nazillimizin sokak ve mahallelerinde ivedilik durumuna göre yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarımıza hız vererek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Nazillimizin gelişimine de katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.