Narkoti̇k Poli̇sleri̇nden Uyuşturucuyla Mücadele Eği̇ti̇mi̇

Spread the love

ERZİNCAN’DA NARKOTİK POLİSLERİ TARAFINDAN VATANDAŞLARA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILMAYA DEVAM EDİYOR

Narkoti̇k Poli̇sleri̇nden Uyuşturucuyla Mücadele Eği̇ti̇mi̇
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-
Spread the love

Erzincan’da narkotik polisleri tarafından vatandaşlara uyuşturucuyla mücadele eğitimleri ve bilgilendirme çalışması yapılmaya devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Erzincan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadelede farkındalık kazandırmak, bilgilendirmek ve etkin mücadelede bulunmak ve madde kullanımının önüne geçmek için bin 13 ve 1 Narkonokta faaliyeti ile 180 kişiye bilgilendirme eğitiminde bulunuldu.

Eğitimlerin farkındalık çalışmalarının devam edeceğini bildirerek sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, “Aile sevgisi çocukların uyuşturucu müptelalığından korunmasında önemli rol oynar. Çocuklarımızı dinleyelim, onlara zaman ayıralım, sevgimizi hissettirelim ve onları gözlemlemeyi unutmayalım. Erzincan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.