Müze Kart Ve Ki̇taplar Hedi̇ye Edi̇ldi̇

Spread the love

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN MÜZELER HAFTASI’NDA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILAN VATANDAŞLARA MÜZE KARTIN YANI SIRA NUTUK, MEKTEPTEN MECLİSE ATATÜRK VE YOL ARKADAŞLARI İLE ANADOLU YÜKSELİRKEN İSİMLİ KİTAPLAR HEDİYE EDİLDİ.

Müze Kart Ve Ki̇taplar Hedi̇ye Edi̇ldi̇
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bilecik Belediyesi tarafından Müzeler Haftası’nda düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlara müze kartın yanı sıra Nutuk, Mektepten Meclise Atatürk ve Yol Arkadaşları ile Anadolu Yükselirken isimli kitaplar hediye edildi.

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Yaşayan Şehir Müzesi’nde çektiği fotoğrafları Belediye Başkanlığı sosyal medya hesaplarında paylaşarak, etkinliğe katılan vatandaşlarımıza hediyeleri, Başkan Yardımcısı Güven Sönmez tarafından verildi. Etkinliğe katılanları tebrik eden Başkan Yardımcısı Sönmez, “Belediye Başkanlığı olarak şehrimizi her alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın Bilecik’in tarihi ve kültürel değerlerini tanıması ve paylaşmasına çok önem veriyoruz. Anlamlı etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılarak müze kart sahibi olan katılımcılar da Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılarak, anlamlı bir ödül aldıkları için duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcısı Güven Sönmez ve müze çalışanlarına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.