Muratpaşa Beledi̇yesi̇nden Çocuklara Doğa Kampı

Spread the love

ÇOCUKLAR İÇİN YAZ BAMBAŞKA OLACAK ANTALYA’DA MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARI YAZ TATİLİNDE BİLGİSAYAR BAŞINDA KALDIRAN, TELEFONU BİR KENARA BIRAKTIRAN DOĞA KAMPININ 2’NCİ SEZONU BAŞLIYOR. ZEYTİNPARK’TA DÜZENLENECEK KAMP İÇİN BAŞVURULAR BELEDİYENİN İNTERNET SİTESİNDE DEVAM EDİYOR. MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN GEÇEN YIL İLKİNİ DÜZELDİĞİ KAMP, BU YIL DA SOSYAL FIRSAT EŞİTLİĞİ VE TEKNOLOJİ OKURYAZARLIĞI GELİŞTİRME DERNEĞİ İLE ATA DOĞA İZCİLİK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞECEK. EKİBE, AYRICA, TÜRKİYE’NİN YAŞADIĞI DEPREM FELAKETİNİN ARDINDAN KISA ADI MAKSAT OLAN ARAMA, KURTARMA VE SOSYAL AKTİVİTE TOPLULUĞU DA EKLENDİ. DOĞA KAMPI, 2 MİLYON 630 BİN METREKARE GENİŞLİĞİYLE TÜRKİYE’NİN BİR ŞEHİR MERKEZİNDEKİ EN BÜYÜK YEŞİL ALANI ZEYTİNPARK’TA DÜZENLENECEK. KAMPLA ÇOCUKLARIN DOĞAYLA BAŞ BAŞA KALDIKLARINDA KENDİLERİNE YETECEK BİLGİYE SAHİP OLMASI VE EKİP ÇALIŞMASI, LİDERLİK GİBİ KAVRAMLARLA TANIŞMASI HEDEFLENİYOR. AYRICA ÇOCUKLARIN OLASI BİR AFET DURUMUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİYE DE SAHİP OLMASINI AMAÇLAYAN KAMPA 10-15 YAŞ GURUBUNDAKİ ÇOCUKLAR KATILABİLECEK. KAYITLARIN BELEDİYENİN İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN DEVAM ETTİĞİ KAMP, 3’ER GÜRLÜK DÖNEMLER OLARAK GERÇEKLEŞECEK. KAMP, 8 DÖNEM DEVAM EDECEK. İLK KAMP 11-13 TEMMUZ’DA YAPILACAK.

Muratpaşa Beledi̇yesi̇nden Çocuklara Doğa Kampı
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-
Spread the love

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin çocukları yaz tatilinde bilgisayar başında kaldıran, telefonu bir kenara bıraktıran doğa kampının 2’nci sezonu başlıyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin geçen yıl ilkini düzeldiği kamp, bu yıl da Sosyal Fırsat Eşitliği ve Teknoloji Okuryazarlığı Geliştirme Derneği ile Ata Doğa İzcilik Gençlik Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleşecek. Ekibe, ayrıca, Türkiye’nin yaşadığı deprem felaketinin ardından kısa adı MAKSAT olan arama, kurtarma ve sosyal aktivite topluluğu da eklendi.

Doğa kampı, 2 milyon 630 bin metrekare genişliğiyle Türkiye’nin bir şehir merkezindeki en büyük yeşil alanı Zeytinpark’ta düzenlenecek. Kampla çocukların doğayla baş başa kaldıklarında kendilerine yetecek bilgiye sahip olması ve ekip çalışması, liderlik gibi kavramlarla tanışması hedefleniyor. Ayrıca çocukların olası bir afet durumunda temel bilgi ve beceriye de sahip olmasını amaçlayan kampa 10-15 yaş gurubundaki çocuklar katılabilecek. Kayıtların belediyenin internet sitesi üzerinden devam ettiği kamp, 3’er gürlük dönemler olarak gerçekleşecek. Kamp, 8 dönem devam edecek. İlk kamp 11-13 Temmuz’da yapılacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.