Muğlaspora Taraftarlarından Destek

Spread the love

48 GENÇLİK TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİ, MUĞLASPOR KULÜP BAŞKANI MENAF KIYANÇ VE YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Muğlaspora Taraftarlarından Destek
Yayınlama: 12.06.2023
A+
A-
Spread the love

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kıyanç, “Muğlaspor’un taraftarıyla çok büyük bir aileyiz. Muğlaspor büyük bir camia. Kulüp yöneticileri, taraftarlar ve yeşil beyazlı camiaya gönül verenlerle, birlik ve beraberlik içerisinde hedeflenen başarının mutlaka elde edileceğine inanıyorum’’ dedi.

48 Gençlik üyeleri, Başkan Kıyanç ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Taraftarlar, her zaman olduğu gibi bundan sonrada aynı duyarlılık içinde takımı desteklemeye devam edeceklerini belirterek, lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.

Başkan Kıyanç tarafından karşılanan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Başkan Kıyanç’a çiçek takdim etti. Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyaret sırasında Muğlaspor Başkan Vekili Muhammet Ali Bahçeyaka ve Bölge Temsilcisi Fahri Keleş’te hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.