Muğlada Gönüllü Gençler Mi̇ni̇k Kalplere Dokundu

Spread the love

MUĞLA’NIN ULA İLÇESİNDE, KAYMAKAMLIK VE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN “MERKEZİM HER YERDE” PROJESİ KAPSAMINDA, GÖNÜLLÜ GENÇLER ULA ATAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

Muğlada Gönüllü Gençler Mi̇ni̇k Kalplere Dokundu
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Ula ilçesinde, Kaymakamlık ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gönüllü gençler Ula Ataköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Merkezim Her Yerde” projesi çerçevesinde, Ula’da gönüllü gençler köy okullarını ziyaret ederek çeşitli etkinliklerle öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Dezavantajlı öğrencilerin eğitim gördüğü köy ve çevre mahallelerdeki okullarda gençlik merkezlerindeki gönüllü gençler aracılığıyla yürütülen proje kapsamında, gönüllü gençler ve liderleri Ataköy İlköğretim Okulu’nda eğitim gören yaklaşık 16 öğrenci ile buluştu. Etkinliklerde yüz boyama, zeka oyunları, halat çekme, ok atma, bocce, badminton ve ayak tenisi gibi çeşitli sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Müzik eşliğinde oyunlar oynayan gönüllü gençler, minik kardeşlerine patlamış mısır ve pamuk şeker ikram etti. Etkinlikte öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini sağlanırken aynı zamanda sosyal becerilerinin gelişmesine de katkıda bulunuldu.

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, bakanlık tarafından koordine edilen bu tür etkinliklerin köy okullarında ve dezavantajlı öğrencilerin bulunduğu bölgelerde düzenli olarak yapıldığını belirtti. Müdür Küçük, bu etkinliklerin çocukların sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunduğunu ve gönüllü gençlerin bu projelerle topluma önemli hizmetler sunduğunu vurguladı.

Muğla’da gönüllü gençlerin gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik, minik kalplerin mutluluğuna vesile oldu ve toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.