Muğlada Çocuk Oyunları Şenli̇ği̇ Düzenlendi̇

Spread the love

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN OKUL SPORLARI GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI VE İLKOKUL FİZİKSEL ETKİNLİK OYUNLARI ŞENLİĞİ, HAZİRAN AYI İÇERİSİNDE TÜM İLÇELERDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Muğlada Çocuk Oyunları Şenli̇ği̇ Düzenlendi̇
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Şenliği, Haziran ayı içerisinde tüm ilçelerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarının yer aldığı şenlikte, yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve kaleli yakan top gibi oyunlar oynandı. Ayrıca El Değdirerek Bayrak Koşusu, Çemberle İş Birliği Oyunu ve Fasulye Torbası Atma oyunları da öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Oyunların sonunda, etkinliklere katılan tüm öğrencilere katılım belgesi takdim edildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı tekrar gün yüzüne çıkarmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz İşbirliğiyle Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğini düzenledik. Amacımız sporu tabana yaymak ve spor yapan sağlıklı bireyler yetiştirmek. Bu organizasyonda beden eğitimi öğretmenlerimiz ve antrenörlerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.