Muğlada Bayram Süresi̇nce 5 Bi̇n 946 Personel Görev Yapacak

Spread the love

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI BAŞKANLIĞINDA KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ALINAN TEDBİR KARARLARI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ.

Muğlada Bayram Süresi̇nce 5 Bi̇n 946 Personel Görev Yapacak
Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-
Spread the love

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında Kurban Bayramı öncesi alınan tedbir kararları tekrar gözden geçirildi. ‘2023 Yılı Kurban Bayramı Tedbirleri’ genelgesi ile bayram süresince il genelindeki asayiş ve güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, il girişleri ve ilçeler arasında bulunan yol kontrol noktalarında 24 saat esasıyla denetimlerin aralıksız süreceği ve bayram tedbirleri çerçevesinde 5 bin 946 personelin görev alacağı belirtildi.

Kurban Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla ‘Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz’ sloganı ile hazırlanan afişlere yer verilecek. Trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanabilmesi amacıyla hazırlanan afişler ile ‘“Yolumuz dikkat edenlerle, kurallara uyanlarla güvenli. Hep birlikte nice bayramlar için sana güveniyoruz’ sloganıyla sürücülerin ve yolcuların emniyet kemeri kullanma oranını artırmak amacıyla hatırlatıcı nitelikte kullanılacak.

Bayram süresince özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde helikopter ve drone denetimleri sürekli olarak devam edecek. Yol kontrol noktaları ve otogarlarda Otobüslerde emniyet kemeri kullanımına ilişkin denetimlere ağırlık verilerek yolcuların ‘Otobüslerin karıştığı trafik kazalarında araçların devrilmesi ve araçtan dışarı savrulmalarının önlenmesi amacıyla emniyet kemeri kullanmaları’, şoförlerin ise ‘Taşıt kullanırken cep telefonu ile konuşmamaları’ konularında bilgilendirilme çalışmaları yapılacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.