Mudanya Felsefe Buluşmaları Başlıyor

Spread the love

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDEN PROF. DR. A. KADİR ÇÜÇEN VE KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ’NDEN DOÇ. DR. MEHMET FATİH ELMAS İŞBİRLİĞİNDE ‘CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA TÜRKİYE VE FELSEFE’ TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ‘MUDANYA FELSEFE BULUŞMALARI’NIN İKİNCİSİ BAŞLIYOR.

Mudanya Felsefe Buluşmaları Başlıyor
Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-
Spread the love

Mudanya Belediyesi’nin Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. A. Kadir Çüçen ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Fatih Elmas işbirliğinde ’Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye ve Felsefe’ temasıyla gerçekleştirdiği ’Mudanya Felsefe Buluşmaları’nın ikincisi başlıyor.

Tirilye Taş Mektep’teki buluşmaların ilk konuğu ise Prof. Dr. Ahmet İnam olacak. Ahmet İnam, “Felsefe Gönlümüzün Neresinde?” söyleşisiyle, 13 Ekim Cuma günü Taş Mektep Akademi’de felsefe severlerle bir araya gelecek. Prof. Dr. Ahmet Ayhan Çitil 20 Ekim’de “Felsefe ve Biz”, Prof. Dr. Ayhan Bıçak 10 Kasım’da “Felsefeci Olmak ve Felsefe Yapmak”, Prof. Dr. Ali Utku 24 Kasım’da “Babanzâde Ahmed Naim”, Prof. Dr. Mehmet Vural 8 Aralık’ta “Hilmi Ziya Ülken” Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ise 22 Aralık’ta “Nurettin Topçu” söyleşisiyle saat 17.00’de Felsefe Buluşmaları’nın konuğu olacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.