MSB, depremden etkilenen çocuklara sosyal etkinlik düzenliyor

Spread the love

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI (MSB), DEPREMDE ZARAR GÖREREK BÖLGEDEN TAHLİYE EDİLEN GAZİ, GAZİ AİLESİ VE ŞEHİT YAKINLARINI ANKARA’DAKİ GAZİ UYUM EVİNE YERLEŞTİRDİKLERİNİ BELİRTEREK ÇOCUKLAR İÇİN PSİKOLOG VE REHBERLİK DANIŞMA UZMANLARI GÖZETİMİNDE SOSYAL ETKİNLİKLER DÜZENLEDİKLERİNİ BİLDİRDİ.

MSB, depremden etkilenen çocuklara sosyal etkinlik düzenliyor
Yayınlama: 10.02.2023
A+
A-
Spread the love

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), depremde zarar görerek bölgeden tahliye edilen gazi, gazi ailesi ve şehit yakınlarını Ankara’daki Gazi Uyum Evi’ne yerleştirdiklerini belirterek; çocuklar için psikolog ve rehberlik danışma uzmanları gözetiminde sosyal etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.

MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Depremde zarar görerek bölgeden tahliye edilen gazi, gazi ailesi ve şehit yakınlarını, Bakanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Ankara’daki Gazi Uyum Evi!ne yerleştirdik. Özellikle çocuklarımız için psikolog ve rehberlik danışma uzmanları gözetiminde sosyal etkinlikler düzenliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.