Mi̇t Ve Emni̇yetten Pkk/Kcknın Norveç Yapılanmasına Darbe

Spread the love

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/KCK’NIN NORVEÇ KADIN YAPILANMASI SORUMLULARINDAN ŞİRİN TOKPINAR, MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI (MİT) VE İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN KOORDİNELİ ÇALIŞMASI NETİCESİNDE İSTANBUL’DA YAKALANDI.

Mi̇t Ve Emni̇yetten Pkk/Kcknın Norveç Yapılanmasına Darbe
Yayınlama: 18.10.2023
A+
A-
Spread the love

Terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Norveç kadın yapılanması sorumlularından Şirin Tokpınar, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün koordineli çalışması neticesinde İstanbul’da yakalandı.

MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, PKK/KCK’nın sözde Norveç yapılanmasında etkin görev alan Şirin Tokpınar’ın Türkiye’ye giriş yaptığının tespit edilmesi akabinde hassas bir çalışma gerçekleştirerek, teröristin gözaltına alınmasını sağladı. PKK/KCK’nın başta Norveç olmak üzere Avrupa’da düzenlediği eylem ve etkinliklere aktif katılım sağlayan Şirin Tokpınar’ın aynı zamanda terör örgütü adına para toplama ve aktarım faaliyetleri içerisinde de yer aldığı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.