Mi̇llî Eği̇ti̇m Bakan Yardımcısı Ökten, Ci̇zrede Çeşi̇tli̇ Programlara Katıldı

Spread the love

ÇEŞİTLİ TOPLANTI VE PROGRAMLARA KATILMAK ÜZERE ŞIRNAK’A GELEN MİLLÎ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI CELİLE EREN ÖKTEN, CİZRE’DE BİR ÇOK ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİP ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE KATILDI.

Mi̇llî Eği̇ti̇m Bakan Yardımcısı Ökten, Ci̇zrede Çeşi̇tli̇ Programlara Katıldı
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-
Spread the love

Çeşitli toplantı ve programlara katılmak üzere Şırnak’a gelen Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Cizre’de bir çok ziyaretler gerçekleştirip çeşitli etkinliklere katıldı.

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki programına Kızılay Şubesi ziyareti ile başlayan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, ’Cizre Şenlendirme Faaliyetleri’ ve ’Cizre Fen Lisesi ve Şırnak Fen Lisesi Eğitim Bursları’ hakkında Kızılay Başkanı Salih Sevinç ile bilgi alışverişinde bulundu. Bakan Yardımcısı Ökten, Cizre Fen Lisesi ve Vatan İlkokulunda incelemelerde bulunup öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nazlı Demir ve İl Millî Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ile birlikte Cizre Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek kursiyer ve usta öğreticilerle bir araya geldi. Atölyeleri gezen Ökten, çalışmaları inceleyerek kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete’nin de katılımıyla gerçekleşen okul müdürleri ile eğitim değerlendirme toplantısına katılan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, okul müdürleri ve öğretmenlerin sorularını cevaplayıp görüş ve temennileri hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.