Mi̇lli̇ İrade Platformu Yöneti̇m Kurulu Üyesi̇ Mert Şenerden Fi̇li̇sti̇ne Destek Mesajı

Spread the love

MİLLİ İRADE PLATFORMU YÖNETİM KURULU ÜYESİ MERT ŞENER

Mi̇lli̇ İrade Platformu Yöneti̇m Kurulu Üyesi̇ Mert Şenerden Fi̇li̇sti̇ne Destek Mesajı
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-
Spread the love

Milli İrade Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Şener, 220 gündür Gazze’de devam eden soykırımı kınayarak “Filistinli kardeşlerimizin ait oldukları topraklarda, çocuklarını barış ve güven içinde yetiştirebilecekleri günler gelene kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Milli İrade Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Şener, Filistin’de 220 gündür devam eden soykırım ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Filistindeki sivillerin sığındığı hastanelerin, okulların, ibadethanelerin, kampların hedef alındığı, kadın, çocuk, yaşlı demeden masum insanların hastalığa ve açlığa mahkum edildiği vahşet artık durmalı. Filistinli kardeşlerimizin ait oldukları topraklarda, çocuklarını barış ve güven içinde yetiştirebilecekleri günler gelene kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Genel Başkanımız sayın Necmettin Bilal Erdoğan’ın da bu konuda tutum ve davranışları nettir. Bu şekilde sonuna kadar var gücümüzle çalışıp elimizden gelen tüm gücü göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.