Mi̇lasta Karakol Komutanı Kalp Kri̇zi̇ Sonucu Hayatını Kaybetti̇

Spread the love

MUĞLA (İHA) – MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNE BAĞLI KIYIKIŞLACIK MAHALLESİ KARAKOL KOMUTANLIĞI’NDA GÖREVLİ OLAN ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ ŞENTÜRK ALGEN, ANİ KALP KRİZİ SEBEBİYLE YAŞAMINI YİTİRDİ. EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI OLAN ALGEN’İN ÖLÜMÜ, HEM AİLESİNİ HEM DE MESAİ ARKADAŞLARINI DERİN BİR ÜZÜNTÜYE BOĞDU.

Mi̇lasta Karakol Komutanı Kalp Kri̇zi̇ Sonucu Hayatını Kaybetti̇
Yayınlama: 04.11.2023
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi Karakol Komutanlığı’nda görevli olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Şentürk Algen, ani kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Algen’in ölümü, hem ailesini hem de mesai arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Olay günü, yemek esnasında fenalaşan Algen için sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Algen, Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan komutan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Algen’in vefatı, başta ailesi olmak üzere, sevenleri, mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.