Mi̇cheli̇n Yıldızlı Şef Brandli̇den Lezzet Şöleni̇

Spread the love

MİCHELİN YILDIZLI ŞEF RETO BRANDLİ BODRUM’DA YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE LEZZET ŞÖLENİ SUNDU.

Mi̇cheli̇n Yıldızlı Şef Brandli̇den Lezzet Şöleni̇
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-
Spread the love

Michelin Yıldızlı Şef Reto Brandli Bodrum’da yerli ve yabancı turistlere lezzet şöleni sundu. Rixos Premium Bodrum’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Küba’nın özel lezzetlerinden ilham alınarak hazırlanan yemekler, misafirleri hem görsel hem de tat duyularıyla büyüleyen eşsiz bir lezzet şölenine dönüştü.

Önceki gün Bodrum’a gelen Michelin Yıldızlı Şef Reto Brandli yaptığı yemeklerle kendine hayran bıraktı. 2 Michelin yıldızlı Şef Reto Brandli’nin imzasını taşıyan özel etkinlik, Rixos Premium Bodrum’un zarif atmosferi ve eşsiz manzarasıyla birleşerek, konuklara benzersiz bir gastronomik deneyim yaşattı. Gecenin en parlak anlarından biri, 2 Michelin yıldızlı Şef Reto’nun imzasını taşıyan füzyon mutfağı ile harmanlanan lezzet şöleni oldu. Gecede sunulan her yemek, eşsiz gastronomi konsepti ve Şef Reto Brandli’nin marifeti ile bir araya gelerek misafirlerin damaklarında unutulmaz bir iz bıraktı. Küba’nın özel lezzetlerinden ilham alınarak hazırlanan yemekler, hem lezzet hem de görsel şölen sundu.

Unutulmaz lezzet deneyimleyen yerli ve yabancı turistler, Grubun yeni projesi Rixos Tersane İstanbul’un tarihi dokusu ve eskiyle yeniyi harmanlayan modern konseptinin gösterildiği tanıtım filmi gösterildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.