Metrobüste gözlük kavgası

Spread the love

MECİDİYEKÖY’DE SEYREDEN METROBÜSTE KADIN BİR YOLCU GÖZLÜĞÜNÜ DÜŞÜRDÜĞÜNÜ İDDİA EDEN ADAMA SALDIRDI. AĞIR KÜFÜR VE HAKARETLER EDEN KADIN BİR DE ADAMA TÜKÜRDÜ. O ANLAR KAMERALARA YANSIDI.

Metrobüste gözlük kavgası
Yayınlama: 15.01.2023
A+
A-
Spread the love

Mecidiyeköy’de seyreden metrobüste kadın bir yolcu gözlüğünü düşürdüğünü iddia eden adama saldırdı. Ağır küfür ve hakaretler eden kadın bir de adama tükürdü. O anlar kameralara yansıdı.

Şişli Mecidiyeköy’de metrobüste seyir halinde olan bir metrobüste gözlük kavgası yaşandı. İddiaya göre, kadın yolcu, gözlüğünü düşüren adam ile tartıştı. Sinirlenen kadın yolcunun adama küfür ve hakaretler ederek saldırmaya başladı. Yolcuların içerisinde yaşanan olayda, öfkeden çıldıran kadın, bir de adama tükürdü. Adamın karşılık vermesi üzerine kadın, “sen kime dikleniyorsun, ilkokul mezunu seviyesiz” diyerek hakaret etti. Yaşananlar kameralara yansırken, metrobüse birbirine katan kadın ardından durakta araçtan indi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.