Meteoroloji̇nden Kuvvetli̇ Rüzgar Ve Kısa Süreli̇ Fırtına Uyarısı

Spread the love

METEOROLOJİ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TAHMİN VE ERKEN UYARI MERKEZİ AYDIN İL GENELİNDE GÖRÜLMESİ BEKLENEN KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINAYA KARŞI VATANDAŞLARI UYARDI.

Meteoroloji̇nden Kuvvetli̇ Rüzgar Ve Kısa Süreli̇ Fırtına Uyarısı
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-
Spread the love

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi 29 Haziran Cumartesi günü Aydın il genelinde görülmesi beklenen kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Aydın il genelinde rüzgarın, 29.06.2024 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.