Meteoroloji̇den Muğla İçi̇n Kuvvetli̇ Yağış Uyarısı

Spread the love

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 4’ÜNCÜ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, MUĞLA’NIN İÇ KESİMLERİ İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISINDA BULUNDU. BUGÜN (05.07.2024 CUMA) ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN MUĞLA, ULA, KÖYCEĞİZ, DALAMAN, FETHİYE VE SEYDİKEMER’DE YEREL OLARAK KUVVETLİ YAĞIŞLAR BEKLENİYOR.

Meteoroloji̇den Muğla İçi̇n Kuvvetli̇ Yağış Uyarısı
Yayınlama: 05.07.2024
A+
A-
Spread the love

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla’nın iç kesimleri için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 Temmuz Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Muğla, Ula, Köyceğiz, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer’de yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor. Uyarıda; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtilirken, bu tür hava şartlarının ulaşımda da aksamalara neden olabileceği konusunda vatandaşlar uyarıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.