Meteoroloji̇den Çankırı İçi̇n Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

Spread the love

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA, 13-14 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA ETKİLİ OLMASI BEKLENEN GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ SEBEBİYLE ANİ SEL, SU BASKINI, YILDIRIM VE KUVVETLİ RÜZGAR GİBİ OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMASI İSTENDİ.

Meteoroloji̇den Çankırı İçi̇n Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-
Spread the love

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 13-14 Mayıs tarihleri arasında etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle ani sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çankırı’da 13-14 Mayıs tarihleri arasında gök gürültülü sağanak yağış tahmininde bulundu. Yağışının iki gün boyunca devam etmesinin beklendiği açıklamada, “Bugün öğle saatlerinden sonra Çankırı merkez ve doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması tahmin edildiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.