Merkezefendi̇de 19 Mayıs Coşkusu Yaşandı

Spread the love

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÖZEL GÖSTERİLER İLE MERKEZEFENDİ’DE, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, “BAYRAM COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE MERKEZEFENDİMİZDE YAŞADIK” DEDİ.

Merkezefendi̇de 19 Mayıs Coşkusu Yaşandı
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel gösteriler ile Merkezefendi’de, büyük bir coşkuyla kutlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bayram coşkusunu hep birlikte Merkezefendimizde yaşadık” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin sembol günü olan 19 Mayıs’ın 105. yıldönümünü coşkuyla kutladı. Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel etkinliklerde; Basketbol Freestyle, Denge Show, Zumba Show, İllüzyon Gösterisi, Yöresel Halk Oyunları Gösterisi, Karizma Show, Acro Çember, Tramp Wall Show, Demir Adamlar, Show Dance ve Futbol Freestyle gösterisi gerçekleştirildi. Alanında Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Rekortmenleri de olan gösterilerde. Türkiye’de bir araya gelmemiş ‘Profesörün Rüyası Müzikal Gösteri Ekibi’nin yanı sıra birçok gösteri ekibi sahne aldı. Çocuklarıyla beraber etkinliğe gelen aileler; palyaço, yüz boyama, şekilli balon yapma ve maskot gösterileri ile doyasıya eğlendi. Gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

“19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadık”

Bayram coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelemizin meşalesini yakmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gün. Bu günün, Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi de son derece anlamlı. Sportif etkinliklerle Merkezefendi’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na yakışır bir kutlama gerçekleştirdik. Tüm hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.