Mercek-10 Operasyonunda 12 Şüpheli̇ Gözaltına Alındı

Spread the love

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA, 6 İLDE SİLAH İMALATI VE SİLAH KAÇAKÇILIĞI YAPAN ŞAHISLARA YÖNELİK DÜZENLENEN ‘MERCEK-10’ OPERASYONLARINDA 12 ŞÜPHELİNİN GÖZALTINA ALINDIĞINI AÇIKLADI.

Mercek-10 Operasyonunda 12 Şüpheli̇ Gözaltına Alındı
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-
Spread the love

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlenen ’Mercek-10’ operasyonlarında 12 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda; İstanbul, Adana, Aydın, Rize ve Batman İl Jandarma Komutanlıkları ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğünce ’Mercek-10 Operasyonu’ yapıldığını bildirdi. Operasyon çerçevesinde 65 adet namlu, 77 adet çeşitli tabanca parça ve tertibatı, 48 adet 9 milimetre çapında tabanca şarjörü ile 238 adet 9 milimetre ve 7,62 tabanca fişeği ele geçirildi.

Yerlikaya paylaşımda, ruhsatsız silah temin edenlerle ve silah kaçakçılarıyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.