Melsa Mesleki̇ Tekni̇k Ve Anadolu Li̇sesi̇nde Mezuni̇yet Heyecanı

MELSA MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ, 2022-2023 EĞİTİM DÖNEMİNİN SONUNU KAPATMAK VE ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYETLERİNİ KUTLAMAK İÇİN 13 HAZİRAN 2023 TARİHİNDE FETHİYE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİ.

Melsa Mesleki̇ Tekni̇k Ve Anadolu Li̇sesi̇nde Mezuni̇yet Heyecanı
resim yükle
Yayınlama: 14.06.2023
A+
A-

Fethiye Melsa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim öğretim sezonunu başarı ile tamamlayan 123 öğrencisini mezun etti. Öğrencilerin mezuniyeti için düzenlenen törende öğrencilerine son kez nasihatlerde bulunan Okul Müdürü Bilim Yörük, “Doğruluktan ayrılmayın, çalışmak ve insanlara faydalı olmak en güzel duygudur” dedi.

Okulun 4 yıllık zorunlu eğitimini başarı ile tamamlayan 123 öğrenci için gerçekleştirilen mezuniyet töreni Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk başta olmak üzere öğrenciler, aileleri ve öğretmenler katıldı. Tek tek sahneye çağrılarak mezuniyet belgelerini alan öğrencilerin sevinçlerine davetliler de ortak oldu.

resim yükle

Törende öğrencilerine son kez hitap eden Okul Müdürü Bilim Yörük, öğrencilerine okul hayatı boyunca gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek hayattaki felsefelerinin doğruluktan ayrılmadan azimle çalışmak olmasını istedi. Gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için öğrencilerine cesaret vermeyi de ihmal etmeyen Yörük, öğrencilerine mutlu ve başarılı bir gelecek diledi.

Bu yıl dolu dolu yetişmiş 123 öğrenciyi daha mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Okul Müdürü Bilim Yörük, “Öğrencilerimiz 4 yıllık zorunlu bir eğitim başarı ile tamamladılar. Sağlık bakım teknisyenliği, ebe yardımcılığı ve hemşire yardımcılığı olarak 3 tane dalımız var. Bu dallarda ve yardımcı statülerinde mezun oldular. Kendilerini tebrik ediyorum. 4 yıl boyunca gerek beceri eğitiminde gerek hastanelerde staj yatılar. Diş hekimlerinin yanlarında staj yaptılar. Başarıyla eğitimlerini bitirdikleri için kendilerini tebrik ediyorum” diyerek öğrencilerine gelecek hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk diledi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.