Medi̇cal Poi̇nt ‘Yaza Merhaba Dedi̇

Spread the love

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (İEÜ) MEDİCAL POİNT HASTANESİ DÜZENLEDİĞİ PARTİ İLE YAZIN GELİŞİNİ KUTLADI.

Medi̇cal Poi̇nt ‘Yaza Merhaba Dedi̇
Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-
Spread the love

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi düzenlediği parti ile yazın gelişini kutladı. İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız, “Büyük özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenledi. Etkinliğe; hastane hekimleri, yöneticileri katılırken hastane çalışanları da yoğun ilgi gösterdi. Renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan partide misafirler, müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Ayrıca etkinlikte; dondurma, hot dog, döner, çiğ köfte, yaz meyveleri gibi çeşitli ikramlar sunuldu.

‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz’

İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız, “Hep birlikte gerçekleştirdiğimiz Yaza Merhaba Partisi’nde sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu özel etkinliğin, hastanemizin sadece bir sağlık kurumu olmanın ötesinde, aynı zamanda büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha hatırlatmasını umuyorum. Son birkaç yıl, sağlık sektörü için hiç şüphesiz zorlu bir dönem oldu. Pandemi sürecinde gösterdiğiniz özveri, sabır ve kararlılık sayesinde, binlerce insanın hayatına dokunduk, onların sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olduk. Bu süreçte, sizlerin emeği ve fedakarlığı her türlü takdirin üzerindedir. Yaza Merhaba Partisi’ni düzenlememizin temel amacı, siz değerli çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak, yoğun çalışma temposunun getirdiği stresi bir nebze olsun hafifletebilmektir” dedi. Medical Point Hastanesi olarak, bu tür etkinliklere önem verdiklerini dile getiren Yıldız, “Sağlık hizmeti sunmanın getirdiği sorumluluğun bilincindeyiz ve siz çalışanlarımız bu yükü omuzlarken, moral ve motivasyonun ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlıyoruz. Birbirimizi daha yakından tanıyıp, iş arkadaşlığımızı pekiştireceğimiz bu tür etkinliklerin, iş yerindeki uyum ve iş birliğini artıracağına inanıyorum. Ayrıca, birbirimize olan desteğimizi güçlendirmek ve dayanışmamızı pekiştirmek adına da büyük bir önem taşıyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.