Meci̇di̇yeköyde Şüpheli̇ Paket Alarmı: Pani̇k Anları Kamerada

Spread the love

MECİDİYEKÖY METROBÜS DURAĞINDA POLİSİ ALARMA GEÇİREN ŞÜPHELİ PAKET, BOMBA İMHA EKİPLERİNCE KONTROLLÜ ŞEKİLDE PATLATILDI. PAKETİN İÇİNDE BOYA OLDUĞU, BOYANIN PATLAMA SONUCU ETRAFA SAÇILDIĞI GÖRÜLDÜ. PATLAMA SESİNDEN ÜRKEN BİR KADIN SİNİR KRİZİ GEÇİRİRKEN, KADINI GAZETECİLER VE VATANDAŞLAR SAKİNLEŞTİRDİ.

Meci̇di̇yeköyde Şüpheli̇ Paket Alarmı: Pani̇k Anları Kamerada
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-
Spread the love

Mecidiyeköy metrobüs durağında polisi alarma geçiren şüpheli paket, bomba imha ekiplerince kontrollü şekilde patlatıldı. Paketin içinden boya çıkarken, patlama sonucu boyanın etrafa saçıldığı görüldü. Patlama sesinden korkarak sinir krizi geçiren bir kadını gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirirken, panik anları kameraya yansıdı.

Şişli’de akşam saatlerinde Mecidiyeköy metrobüs durağının turnike bölümündeki mavi renkli bir paket görevlilerin dikkatini çekti. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hızlı bir şekilde bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatarak durağı tamamen tahliye etti. Vatandaşlar olan biteni panikle izlerken, bomba imha ekibi de kısa sürede şüpheli paketin bulunduğu yere geldi.

Paketin içinden boya çıktı

Özel giysili bomba imha ekibince şüpheli paket fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Paketin içinde boya olduğu, boyanın patlama sonucu etrafa saçıldığı görüldü.

Şoka giren kadını gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirdi

Patlamanın kontrollü şekilde gerçekleştiğinden habersiz olan bir vatandaş, gerçek bir patlama yaşandığını düşünerek sinir krizi geçirdi. Şoka giren kadını çevredeki vatandaşlar ve gazeteciler sakinleştirmeye çalıştı. Kadın kendine geldikten sonra oradan uzaklaştı.

Öte yandan, panik anları kameraya yansırken, şüpheli paket paniğinin yaşandığı Mecidiyeköy metrobüs durağı, çevre güvenliğinin tamamen alınmasının ardından yeniden vatandaş girişine açıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.