Marmari̇sli̇ Bayri̇ İl Geneli̇ndeki̇ Tasarım Yarışmasında Bi̇ri̇nci̇ Oldu

Spread the love

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNE BAĞLI İÇMELER MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN ORTAOKUL 7.SINIF ÖĞRENCİSİ MELEK BAYRİ İL GENELİNDE DÜZENLENEN ‘TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASI’NDA BİRİNCİ OLDU.

Marmari̇sli̇ Bayri̇ İl Geneli̇ndeki̇ Tasarım Yarışmasında Bi̇ri̇nci̇ Oldu
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi’nde yaşayan ortaokul 7.sınıf öğrencisi Melek Bayri il genelinde düzenlenen ’Tişört Tasarım Yarışması’nda birinci oldu.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri dahilinde 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler arasında gerçekleştirilen Yunus Emre Divanı Okumaları faaliyeti kapsamında İl Geneli Tişört Tasarım Yarışması’nın ortaokul birincisi İçmeler İnayet Coşkun Kodak Ortaokulun’dan 7. sınıf öğrencisi Melek Bayri oldu. Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, il ve ilçe protokollerinin katılımı ile dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

İçmeler İnayet Coşkun Kodak Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Melek Bayri, 700 ortaokulun katıldığı yarışmada Yunus Emre’nin ‘Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek tok oluruz’ sözü ile tasarladığı tişört ile birinci olarak hem ailesine hem de okuluna gururlu sevinç yaşattı. Önce kağıt üstünde tasarlayıp, sonra beyaz bir tişörte kumaş boyası ile tasarımlarını resmeden yetenekli öğrenci, Menteşe Milli Eğitim ilçe Müdürü İdris Kömürcü’nün elinden ödülünü aldı. Melek Bayri dereceye girdiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek öğretmenleri ve ailesinin desteği ile çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.