Mani̇sada Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Geçi̇t Yok: 11 Gözaltı

Spread the love

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINIRKEN, ŞÜPHELİLERİN İŞ YERLERİ VE İKAMETLERİNDE YAPILAN ARAMADA BİN 779 ADET UYUŞTURUCU HAP VE 182 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ.

Mani̇sada Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Geçi̇t Yok: 11 Gözaltı
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, bin 779 adet uyuşturucu hap ve 182 gram esrar ele geçirildi.

“Uyuşturucu, Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” yaptığı değerlendirilen şüpheli şahısların, “yakalanması, suç ve suç unsurların tespitine yönelik” çalışmalarını sürdüren Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda 11 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramada bin 303 adet Galara sentetik ecza maddesi, 476 adet Symra sentetik ecza maddesi, 182 gram esrar maddesi ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.