Mani̇sada U17 Erkekler Avrupa Sutopu Şampi̇yonası Başladı

Spread the love

MANİSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE ATATÜRK OLİMPİK SPOR KOMPLEKSİ’NDE DÜZENLENEN U17 ERKEKLER AVRUPA SUTOPU ŞAMPİYONASI AÇILIŞ MAÇINDA FRANSA, POLONYA’YI 10-4 MAĞLUP ETTİ.

Mani̇sada U17 Erkekler Avrupa Sutopu Şampi̇yonası Başladı
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-
Spread the love

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde düzenlenen U17 Erkekler Avrupa Sutopu Şampiyonası başladı. Turnuvanın açılış maçında Fransa, Polonya’yı 10-4 mağlup etti.

Sutopu Federasyonu ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda Manisa’da düzenlenen U17 Erkekler Avrupa Sutopu Şampiyonası başladı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyonun açılış maçında Fransa, Polonya’yı 10-4 mağlup etti.

16 ülkeden 240 sporcu

16 ülkeden 240 sporcunun mücadele edeceği şampiyonada Türkiye, Hırvatistan, İspanya, Macaristan, Karadağ, Yunanistan, Hollanda, İtalya, Sırbistan, Fransa, Polonya, Romanya, Gürcistan, Almanya, Malta ve Ukrayna mücadele ediyor. Diğer müsabakalarda Gürcistan, Ukrayna’yı 13-10, Almanya ise Malta’yı 9-7 mağlup etti. C Grubu’nda Fransa, Polonya ve Romanya ile mücadele edecek olan Türkiye, bu akşam 21.00’da Romanya ile karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.