Mani̇sada Otomobi̇lle Traktör Çarpıştı: 7 Yaralı

Spread the love

MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE TRAKTÖRÜN ÇARPIŞMASI SONUCU 4’Ü ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI. YARALILAR SARIGÖL VE ALAŞEHİR DEVLET HASTANELERİNDE TEDAVİ ALTINA ALINDI.

Mani̇sada Otomobi̇lle Traktör Çarpıştı: 7 Yaralı
Yayınlama: 10.07.2023
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 4’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Yaralılar Sarıgöl ve Alaşehir devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesi Dadağlı Mahallesi sınırlarında saat 15.00 sıralarında Ali C. (65) idaresindeki 45 ABY 077 plakalı traktörle, Alparslan Y. (39) isimli şahsın kullanmış olduğu 07 BEP 999 plakalı araç, kavşakta çarpıştı. Traktör ve otomobilin büyük zarar gördüğü kazada traktör sürücüsü Ali C. ile otomobil sürücüsü Alpaslan Y. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Semra Y. (36), Osman Y. (17), Berrak Y. (11), Zeynep Sıla Y. (4) ve Sultan Ö. (15) isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sarıgöl ve Alaşehir’deki devlet hastanelerinde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.