Mani̇sada İçme Suyunun Yüzde 98İ Yer Altından Karşılanıyor

Spread the love

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ABONE İŞLERİ DAİRE BAŞKANI TALİP AKBAŞ, SARUHANLI İLÇESİNDE GÖREV YAPAN PERSONELE BİR SUNUM YAPTI. AKBAŞ SUNUMDA, MANİSA’DA DİĞER BÜYÜKŞEHİRLERDE OLDUĞU GİBİ İÇME SUYU BARAJI OLMADIĞINI İFADE EDEREK, İLİN İÇME SUYU İHTİYACININ YERALTI SU KAYNAKLARIYLA KARŞILANDIĞININ ALTINI ÇİZDİ.

Mani̇sada İçme Suyunun Yüzde 98İ Yer Altından Karşılanıyor
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-
Spread the love

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesinde görev yapan personele bir sunum yaptı. Akbaş sunumda, Manisa’da diğer büyükşehirlerde olduğu gibi içme suyu barajı olmadığını ifade ederek, ilin içme suyu ihtiyacının yer altı su kaynaklarıyla karşılandığının altını çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Akbaş, ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ve personele yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Akbaş, Manisa’da içme suyunun yüzde 98’inin yer altı sularından karşılandığını ve bu nedenle idarenin elektrik giderlerinin çok fazla olduğunu söyledi. Manisa’da içme suyu barajı olmadığını ifade eden Akbaş, il genelinde yer altı su kaynaklarıyla içme suyu ihtiyacının karşılandığını anlattı.

Manisa’da içme suyu barajı olmadığını anlatan Akbaş, “İçme suyu ihtiyacımızın yüzde 98’ini yer altı suları ile karşılıyoruz. Yüzey suları da ilimizde yok denecek kadar az. Personelimize de bu noktadan hareketle bilgilendirmede bulunmak istedik. Vatandaş ile sürekli diyalog halinde olan çalışanlarımız da bu sayede abonelerimizi doğru bir şekilde bilgilendirecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.