Mani̇sada 4 İşçi̇ Servi̇si̇ Trafi̇kten Men Edi̇ldi̇

Spread the love

MANİSA İL GENELİNDE EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN DÜN İŞÇİ SERVİSLERİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE KUSURLU GÖRÜLEN 23 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE 172 BİN 143 TL İDARİ PARA CEZASI KESİLDİĞİ 4 İŞÇİ SERVİSİNİN İSE TRAFİKTEN MEN EDİLDİĞİ AÇIKLANDI.

Mani̇sada 4 İşçi̇ Servi̇si̇ Trafi̇kten Men Edi̇ldi̇
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa il genelinde emniyet ekipleri tarafından dün işçi servislerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kusurlu görülen 23 araç ve sürücüsüne 172 bin 143 TL idari para cezası kesildiği 4 işçi servisinin ise trafikten men edildiği açıklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından, 7 Haziran Cuma Günü 23 ekip ve 41 personel ile işçi servislerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde kontrol edilen 209 işçi servisinden kusurlu görülen 7’si taşıma kanununa ihlalden, biri muayenesiz araç kullanmaktan, 2’si yetki belgesiz araç kullanmaktan, 2’si belirlenen güzergah dışında taşımacılıktan, diğer kanun maddelerinden de 11 olmak üzere toplam 23 araç ve sürücüsüne toplam 172 bin 143 TL idari para cezası uygulandığı ve 4 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.