Mani̇sa Jandarmasından Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Geçi̇t Yok: 4 Gözaltı

Spread the love

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN OPERASYONDA 55 GRAM KUBAR ESRAR, 21 KÖK KENEVİR VE 6.4 GRAM KUBAR SKUNK ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Mani̇sa Jandarmasından Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Geçi̇t Yok: 4 Gözaltı
Yayınlama: 05.07.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 55 gram kubar esrar, 21 kök kenevir ve 6.4 gram kubar skunk ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdüren Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü, Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı ile Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT, Merkez ve Sart Karakol Komutanlığı ekipleri, Başlıoğlu, Bahçecik, Çaypınar, Çaltılı, Caferbey, Çavlu ve Karaağaç Mahallelerinde operasyon düzenledi. Operasyonda 55 gram kubar esrar, 21 kök Hint keneviri, 6,4gram kubar Skunk, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca H.Ö. (23), E.O.. Y(22), E.U. (52) ve T.D. (32) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.