Mani̇sa İtfai̇yesi̇ Bayramda Depremzede Çocuklara Moral Oldu

Spread the love

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI, 6 ŞUBAT DEPREMİNİN EN ÇOK ETKİLEDİĞİ ŞEHİRLERDEN BİRİ OLAN KAHRAMANMARAŞ’TA KURULU ÇADIR KENTTE GÖREVİNİ SÜRDÜRÜYOR. KURBAN BAYRAMI’NDA DA GÖREV BAŞINDA OLAN İTFAİYE EKİPLERİ, ÇADIR KENTTEKİ ÇOCUKLARA MORAL OLMAK AMACIYLA DA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Mani̇sa İtfai̇yesi̇ Bayramda Depremzede Çocuklara Moral Oldu
Yayınlama: 30.06.2023
A+
A-
Spread the love

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat depreminin en çok etkilediği şehirlerden biri olan Kahramanmaraş’ta kurulu çadır kentte görevini sürdürüyor. Kurban Bayramı’nda da görev başında olan itfaiye ekipleri, çadır kentteki çocuklara moral olmak amacıyla da çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta kurulan çadır kentte görevlendirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Kurban Bayramı’nda da afetzedelerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Çadır kentteki çocuklarla da yakından ilgilenen itfaiye ekipleri, çocuklara moral olmak amacıyla çalışma yürütüyor. Çadır kentte olumsuzluk yaşanmaması için görevde olduklarını belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, bölgede görevli olan personeller ile afetzedelerin bayramını kutladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.