Mani̇sa Emni̇yeti̇nden Okul Bahçeleri̇ne Gece Kontrolü

Spread the love

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YUNUSEMRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BARBAROS ŞEHİT ÖZDEMİR POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİNE VE ŞEHZADELER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ŞEHİT ÖZTÜRK POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİNE BAĞLI YAYA DEVRİYE EKİPLERİ TARAFINDAN GECE SAATLERİNDE BOŞ OLAN OKUL BAHÇELERİNDE HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI AMACIYLA DENETİM YAPILDI.

Mani̇sa Emni̇yeti̇nden Okul Bahçeleri̇ne Gece Kontrolü
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-
Spread the love

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliğine ve Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliğine bağlı yaya devriye ekipleri tarafından gece saatlerinde boş olan okul bahçelerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla denetim yapıldı.

Manisa’da Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliğine ve Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliğine bağlı yaya devriye ekipleri gece saatlerinde boş olan okul bahçelerinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması amacıyla denetim yaptı. Yapılan kontrollerde okul bahçelerinde görülen şahısların kimlik kontrolleri yapılarak bölgeden uzaklaştırıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü okullarda gece denetimlerin devam edeceği bilgisini verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.