Mamakta Çöp Konteynerleri̇ Temi̇zleni̇yor

Spread the love

MAMAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, İLÇE GENELİNE YERLEŞTİRİLEN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YAZ DÖNEMİNDE OLUŞABİLECEK KÖTÜ KOKU VE GÖRÜNTÜYE KARŞI TEMİZLEDİ.

Mamakta Çöp Konteynerleri̇ Temi̇zleni̇yor
Yayınlama: 03.07.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe geneline yerleştirilen çöp konteynerlerini yaz döneminde oluşabilecek kötü koku ve görüntüye karşı temizledi.

Mamak’ta cadde ve sokaklarda çöplerin biriktirildiği konteynerler, halk sağlığının korunması amacıyla basınçlı su ile yıkanıp temizleniyor. Konteynerleri büyük bir özenle temizleyen Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle çalışmalarını arttırdı.

“Sinek ve larva oluşumunu engelliyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta sürdürülebilir, daha yeşil, daha temiz ve daha güvenli bir şehir yaşamı kurmak istediklerini belirterek, “Konteyner yıkama araçlarımızla çöp konteynerlerini yıkayarak pis kokuların yayılmasını önlüyor, sinek ve larva oluşumunu engelliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.