Mamak Beledi̇yesi̇nden Köşe Bucak Temi̇zli̇k

Spread the love

ANKARA’NIN MAMAK BELEDİYESİ TARAFINDAN KIŞ HAZIRLIĞI ÇERÇEVESİNDE CADDE, SOKAK VE MAZGAL TEMİZLİKLERİ SÜRÜYOR.

Mamak Beledi̇yesi̇nden Köşe Bucak Temi̇zli̇k
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Mamak Belediyesinin kış hazırlığı çerçevesinde cadde, sokak ve mazgal temizlikleri sürüyor.

Mamak Belediyesi, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün ortak çalışmaları sonucu ilçenin tüm mahallelerinde köşe bucak temizlik gerçekleştiriliyor. Son olarak Abidinpaşa, Saimekadın, Balkiraz, Kazım Orbay, Cengiz Topel, Gülveren ve Bahçelerüstü Mahallelerinde detaylı temizlik gerçekleştirildi. Mamak Belediyesi personelleri, cadde sokak temizliğinden mazgalların detaylı temizliğine, konteynerlerin dezenfekte edilmesinden yabani otların temizlenmesine, ağaç budama işlemleri, park ve bahçelerde bakım onarım, tadilat çalışmalarına kadar pek çok alanda çalışma gerçekleştirdi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı konuşmada, “Pırıl pırıl bir Mamak için çalışıyoruz. Temizlik Araç Filomuz ile personellerimizle ilçemizi, mahallelerimizi düzenli olarak temizliyoruz. Köşe bucak temizlik seferberliğimizle söz verdiğimiz gibi Mamak artık daha temiz. Geleceğimize yaşanabilir bir Mamak bırakacağız inşallah” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.