Mamak Beledi̇yesi̇, Mahalle Konağında Yaz Etki̇nli̇kleri̇ Gerçekleşti̇ri̇yor

Spread the love

MAMAK BELEDİYESİ, İLÇEDE 6 KONAK İNŞA EDEREK VATANDAŞLARIN YAZ BOYUNCA EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLMESİNİ HEDEFLİYOR.

Mamak Beledi̇yesi̇, Mahalle Konağında Yaz Etki̇nli̇kleri̇ Gerçekleşti̇ri̇yor
Yayınlama: 11.07.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Mamak Belediyesi, ilçede 6 konak inşa ederek vatandaşların yaz boyunca eğlenceli vakit geçirebilmesini hedefliyor.

Sosyal bağları güçlendirmek amacıyla inşa edilen Kusunlar Mahalle Konağı’nda vakit geçiren büyükler ve minikler yaz boyunca eğlenceli vakti geçiriyor. Nişan, düğün, bayramlaşma, asker uğurlamaları, taziyeler gibi birçok buluşmaya ev sahipliği yapan konakta, birçok yaz etkinlikleri de düzenleniyor. Çocuklar sulu boya resim çalışmaları, kitap ayracı gibi birçok faaliyet gerçekleştiriyor. Yüz boyama etkinliklerine katılan minikler, doyasıya eğleniyor. Yetişkinler için ise çeşitli eğitimler veriliyor. Dikiş konusunda verilen eğitimlerden hanımlar mutlu ayrılıyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, mahalle konaklarını canlı tutabilmeye önem verdiklerini kaydederek, “6 konağımız var. Bu konaklarımızda nişan, düğün, bayramlaşma, asker uğurlamaları, taziyeler düzenleniyor ancak farklı etkinlikler de gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızla her zaman iletişim halindeyiz zaten. Her bir vatandaşımıza ulaşmak, her bir ferde dokunabilmek bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.