Malazgirt’te depremzedeler için yardım seferberliği devam ediyor

Spread the love

MUŞ’UN MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI VE MALAZGİRT BELEDİYESİ ELBİRLİĞİYLE DEPREMZEDELER İÇİN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Malazgirt’te depremzedeler için yardım seferberliği devam ediyor
Yayınlama: 17.02.2023
A+
A-
Spread the love

Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Malazgirt Belediyesi elbirliğiyle depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesi tarafından başlatılan yardım seferberliği yoğun şekilde devam ediyor. İlçedeki spor salonunda toplanan yardım malzemeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri, Malazgirt Belediyesi çalışanları, jandarma, emniyet güçleri, öğretmenler ve çok sayıda gönüllü vatandaşlar tarafından tek tek paketlenerek gönderiliyor.

Yardım malzemelerinin araçlara yüklenmesi çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Göksü Bayram, depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyasının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz sayesinde tüm yaralar sarılacak inşallah” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.