Malatya’da hasar tespiti sürüyor

Spread the love

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ İKİ BÜYÜK DEPREMDEN ETKİLENEN İLLERDEN BİRİ OLAN MALATYA’DA İLK BELİRLEMELERE GÖRE 154 BİNA YIKILIRKEN 2 BİN 977 BİNADA İSE AĞIR HASAR OLUŞTU. ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNEN ŞEHİRDE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Malatya’da hasar tespiti sürüyor
Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-
Spread the love

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerden biri olan Malatya’da ilk belirlemelere göre 154 bina yıkılırken 2 bin 977 binada ise ağır hasar oluştu. Arama kurtarma çalışmalarında sona gelinen şehirde hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve aralarında Malatya’nın da bulunduğu 10 ilde hasar tespit çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile AFAD ekipleri, mahalle muhtarı ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi’nde 30 yapıda hasar tespitinde bulundu. Ekiplerin kent genelindeki çalışmalarının aralıksız süreceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.