Li̇se Öğrenci̇leri̇ne “Sıfır Atık” Semi̇neri̇

Spread the love

ÇORUM BELEDİYESİ, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI’NCA YÜRÜTÜLEN, SIFIR ATIK PROJESİNİ DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRMAK İÇİN EĞİTİM SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR

Li̇se Öğrenci̇leri̇ne “Sıfır Atık” Semi̇neri̇
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-
Spread the love

Sıfır atık hedefi doğrultusunda okullarda eğitim çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi, Güzel Sanatlar Lisesi’nde çevre saati etkinliği gerçekleştirdi .

Çorum Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca yürütülen, Sıfır Atık Projesini daha geniş kitlelere ulaştırmak için eğitim seminerlerine devam ediyor.

Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerçekleştirilen seminerde öğrencilere, geri dönüşebilir atıklarının toplanması, sürdürülebilir kalkınma ilkesine uygun olarak çevrenin korunması, atık oluşumunun önlenmesi, azaltılması, türlerine göre kaynağında ayrıştırılması, yeniden kullanılması ve geri kazanımı konularında bilgiler verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.