Lapseki̇de Yabani̇ Otlar Temi̇zleni̇yor

Spread the love

LAPSEKİ BELEDİYESİ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ VE TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAHA EKİPLERİ, DALYAN MAHALLESİ, ÇANAKKALE CADDESİ VE MİLLET BAHÇESİ YABANİ OT TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Lapseki̇de Yabani̇ Otlar Temi̇zleni̇yor
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Lapseki Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü saha ekipleri, Dalyan Mahallesi, Çanakkale Caddesi ve Millet Bahçesinde yabani ot temizliği çalışmalarına devam ediyor.

Lapseki Belediyesi, şehir estetiğini korumak ve çevre düzenlemesini sürdürmek amacıyla yabani ot temizliği çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü saha ekipleri, Dalyan Mahallesi, Çanakkale Caddesi ve Millet Bahçesi gibi önemli noktalarda yabani ot temizliğine devam ediyor. Yabani ot temizliği çalışmaları, şehirdeki yeşil alanların daha bakımlı ve düzenli bir görünüme kavuşmasına katkı sağlıyor. Ayrıca, bu çalışmalarla birlikte çevre kirliliği ve zararlı böceklerin üreme alanlarının da önüne geçilmiş oluyor.

Vatandaşlar, yapılan bu çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirirken, belediyenin çevre ve temizlik konularında gösterdiği duyarlılık takdir ediliyor. Lapseki Belediyesi’nin yabani ot temizliğinin ilçe genelinde devam edeceği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.