Lapseki̇de Kanali̇zasyon Temi̇zli̇ği̇ Hız Kesmeden Devam Edi̇yor

Spread the love

ÇANAKKALE’NİN LAPSEKİ İLÇESİNDE, LAPSEKİ BELEDİYESİ EKİPLERİ İLÇENİN KANALİZASYON SİSTEMİNİ TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Lapseki̇de Kanali̇zasyon Temi̇zli̇ği̇ Hız Kesmeden Devam Edi̇yor
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-
Spread the love

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Belediye ekipleri ilçenin kanalizasyon sistemini temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Lapseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde, ilçenin cadde ve sokaklarında biriken mil ve çamurların temizliği için Kombine Kanal Temizleme Aracı (Vaktor) etkili bir şekilde kullanılıyor. Özellikle kanalizasyon sistemlerinin düzenli aralıklarla temizlenmesi, çevre sağlığı ve altyapının sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyor. Lapseki Belediyesi’nin bu alanlarda gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve çevre dostu bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Kombine Kanal Temizleme Aracı (Vaktor) sayesinde, kanalizasyon sistemlerinde oluşan tıkanıklıkların giderilmesi ve biriken mil ve çamurların etkili bir şekilde temizlenmesi sağlanıyor. Belediye ekipleri, kanalizasyon temizliği gibi altyapı çalışmalarının düzenli olarak sürdürecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.