Kuzey Makedonya Cumhuri̇yeti̇ Büyükelçi̇si̇ Manasi̇jevski̇ Ve Karacandan Rektör Erdala Zi̇yaret

Spread the love

KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ JOVAN MANASİJEVSKİ VE 26-27. DÖNEM ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ VE KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ ESKİŞEHİR FAHRİ KONSOLOSU HARUN KARACAN İLE BERABERİNDEKİ HEYET ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FUAT ERDAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Kuzey Makedonya Cumhuri̇yeti̇ Büyükelçi̇si̇ Manasi̇jevski̇ Ve Karacandan Rektör Erdala Zi̇yaret
Yayınlama: 19.12.2023
A+
A-
Spread the love

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Jovan Manasijevski ve 26-27. Dönem Eskişehir Milletvekili ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti

Eskişehir Fahri Konsolosu Harun Karacan ile beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, iki ülkenin üniversitelerinin gerçekleştirebileceği ortak çalışmalar ve iş birlikleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Erdal, görüşmenin çok verimli geçtiğini belirterek Manasijevski ve Karacan’a nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.