Kuyucaktaki̇ Marketlerde İyi̇ Tarım Uygulamaları Deneti̇mi̇

Spread the love

AYDIN’IN KUYUCAK İLÇESİNDE, KUYUCAK İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İYİ TARIM UYGULAMALARI KAPSAMINDA DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ. İLÇEDE İYİ TARIM SERTİFİKALI ÜRÜN SATAN MARKETLER, TİTİZLİKLE KONTROL EDİLDİ.

Kuyucaktaki̇ Marketlerde İyi̇ Tarım Uygulamaları Deneti̇mi̇
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, iyi tarım uygulamaları kapsamında denetim gerçekleştirirken, iyi tarım sertifikalı ürün satan marketler titizlikle kontrol edildi.

Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir ürünlere ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu kez iyi tarım uygulamaları kapsamında iyi tarım sertifikalı ürün satan marketlerde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, marketlerde satılan ürünlerin iyi tarım standartlarına uygunluğu ve sertifikalarının geçerliliği incelendi. Bu kapsamda, ürünlerin izlenebilirlik bilgileri, üretim süreçleri ve sertifika belgeleri kontrol edildi. Denetimlerin düzenli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.