Kütahya Osb Müdürlüğü Personelleri̇, Yeni̇ Yıl Buluşmasında Bi̇r Araya Geldi̇

Spread the love

KÜTAHYA OSB MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ, YENİ YIL BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Kütahya Osb Müdürlüğü Personelleri̇, Yeni̇ Yıl Buluşmasında Bi̇r Araya Geldi̇
Yayınlama: 30.12.2023
A+
A-
Spread the love

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi OSB) Müdürlüğü personelleri, Bölge Müdürü Tunahan Ergin’in öncülüğünde gerçekleşen özel bir toplantıda yeni yılı kutlamak için bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bölge Müdürü Tunahan Ergin, personelin yeni yılını kutlayarak, önceki yılın başarılarına vurgu yaptı ve personelin özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Yeni yılın getireceği fırsatları ve hedefleri birlikte ele alma ve başarma arzusunu vurgulayarak, iş birliğinin önemini vurguladı.

Bölge Müdürü Tunahan Ergin’in konuşmalarının ardından, personellere yılbaşı hediyeleri takdim edildi.

Toplantının son bölümünde, Aralık ayında doğan personellerin doğum günleri kutlandı. Bu özel günlerde pasta kesilerek ve tebriklerle birlikte çalışanlar arasında bir dostluk ve iş birliği havası oluşturuldu.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personelleri, bu anlamlı buluşmadan ayrılarak, birlikte geçirilen keyifli zamanların ve iş birliğinin değerini bir kez daha anlama fırsatıbuldular.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.