Kütahya İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğünde İnterakti̇f Söyleşi̇

Spread the love

KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE İNTERAKTİF SÖYLEŞİ

Kütahya İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğünde İnterakti̇f Söyleşi̇
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-
Spread the love

Kütahya Valisi Musa Işın’ın talimatı doğrultusunda, Kütahya Valiliği’nin koordinesi ile IQ yapım bünyesinde il merkezinde ve tüm ilçelerinde değerler eğitimi çerçevesinde öğrencilerin geleceği doğru planlamaları anlamında düzenlenen interaktif söyleşilerin bu kez durağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşilerde öğrencilere Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Şenaslan, NLP Uzmanı Ekrem Özden ile Yazar ve Senarist Şafak Güçlü seslendiler.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Şenaslan tarafından “Kariyerde Doğru Plan” başlığı altında öğrencilere, kendi geleceğini planlarken hangi aşamalarda hangi doğru adımlar atılması gerektiği ile ilgili ipuçları verildi.

Meslek belgeli koç ve NLP uzmanı olan Ekrem Özden tarafından “Hedef Belirleyelim Ama Nasıl” başlığı altında, sınava girecek öğrencilerin doğru tercih yapmaları yönünde doğru tercih ipuçları verildi.

Yazar ve Senarist Şafak Güçlü, öğrencilere hayallerini kaleme dökmenin yollarını anlatarak interaktif söyleşi içerisinde bir mini kitap/mini film senaryosu yazma etkinliği gerçekleştirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.