Kuşadasından Si̇sam Adasına Akın Etti̇ler

Spread the love

TÜRKİYE’DEN YUNAN ADALARINA BAŞLAYAN KAPIDA VİZE UYGULAMASI, KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ. DOKUZ GÜNLÜK TATİLİ SİSAM ADASI’NDA GEÇİRMEK İSTEYENLER FERİBOTA BİNMEK İÇİN KUŞADASI LİMANI’NIN ÖNÜNDE UZUN KUYRUK OLUŞTURDU.

Kuşadasından Si̇sam Adasına Akın Etti̇ler
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Türkiye’den Yunan adalarına başlayan kapıda vize uygulaması, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi gördü. Dokuz günlük tatili Sisam Adası’nda geçirmek isteyenler feribota binmek için Kuşadası Limanı’nın önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Türkiye’den Yunan adalarına geçtiğimiz Nisan ayında başlayan kapıda vize uygulaması, Kurban Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyenlerden yoğun talep aldı. Seferler arasında olan Kuşadası-Sisam Adası turu ilgi gördü. Günün ilk seferi ile tura çıkmak isteyen tatilciler, feribotlara binmek için Kuşadası Limanı’nın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle ciddi bir yoğunlukla karşılaştıklarını dile getiren acente yetkilisi Regaip Pektaş, “Talepleri karşılamak için hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. Normal dönemde günde 2 feribot seferi yapıyorduk. Ancak bayram boyunca bu sayı 5’e yükseldi” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.