Kuşadası Beledi̇yesi̇nden Kesi̇nti̇si̇z Yol Mesai̇si̇

Spread the love

KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KESİNTİSİZ YOL MESAİSİ

Kuşadası Beledi̇yesi̇nden Kesi̇nti̇si̇z Yol Mesai̇si̇
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kuşadası Belediyesi’nin başlattığı yol yapım seferberliği kentin farklı noktalarında devam ediyor. Türkmen Mahallesi’nde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanarak bölgeye 6 bin 550 metrekare daha yeni yol kazandırıldı.

Başkan Ömer Günel’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında 933 milyon 702 bin TL’lik yatırımla kente 218 kilometre yeni yol kazandıran Kuşadası Belediyesi, belirlenen program dâhilinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kadınlar Denizi Mahallesi 2658 ve 2692’nci sokaklardan sonra Türkmen Mahallesi’nde bulunan Leylak, Sümbül, Deniz Güleç ve Hakan Oğuzkaan sokaklarda da yürüttüğü kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Böylece bölgeye 6 bin 550 metrekare daha yeni yol yapıldı. Çalışmaları memnuniyetle karşılayan Türkmen Mahallesi sakinleri, Başkan Günel’e teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.